Seferihisar'da kültür ve sanat festivali yoğun ilgiyle karşılandı

Seferihisar'da kültür ve sanat festivali yoğun ilgiyle karşılandı
Seferihisar İdaresi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ürkmez Sanat ve Kültür Festivali, 8-12 Temmuz tarihleri arasında sanatseverleri Ürkmez'de ağırlayacak. İşte detaylar…

Seferihisar İl Kültür ve Toplum Genel Müdürlüğü ile Kültür Sanat Ürkmez Merkezi'nin öncülüğünde "Kültür ve sanat" temasıyla düzenlenen festivalin ilk gününde renkli görüntüler yaşandı. Detaylar haberimizde…

dizi

SERGİ, KONSER, TİYATRO... SEFERİHİSAR'DA FESTİVAL COŞKUSU

Seferihisar Belediyesi tarafından üçüncüsü düzenlenen Ürkmez Kültür Sanat Festivali, çeşitli etkinlikler ve tiyatro gösterileriyle başladı. Ürkmez Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen festival ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Ürkmez Kültür Sanat Festivali bir hafta boyunca sürecek etkinliklerle dolu bir program sunuyor. Sergiler, konserler, tiyatro gösterileri, geleneksel el sanatları atölyeleri, yöresel lezzetlerin tanıtımı gibi pek çok etkinlik festival katılımcılarını bekliyor olacak. Festivalin ilk gününde Demir Öztürk'ün yazdığı ve Tiyatro Atölyem oyuncularının sahnelediği “Gözlerimi Kaparım Görevimi Yapıyorum” adlı oyun kahkahalara neden olmaya devam etti. Festivalin açılış gününe Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı İnanç Karabulut ve Seferihisar Belediye Koordinatörü Ürkmez Hilal Cemaloğlu da katıldı.

Yelkenli Sergiler, Cam İşleme ve Süsleme Atölyesi, Çini Atölyesi ‘’Topraktan Maviye Sergisi, Dikiş Atölyesi ‘’Dönüşen Kumaşlar Sergisi’’ gibi pek çok atölyenin yer aldığı festival 12 Temmuz Cuma gününe kadar çeşitli sahne gösterileri ve koro eşliğinde devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.