Şişli'de Polis Aracı Kaldırımda Yürüyen Kadınlara Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Şişli'de Polis Aracı Kaldırımda Yürüyen Kadınlara Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Şişli'de geri manevra yapan bir polis aracı, iki kadına çarptı. Olayda bir kadın hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı.

Şişli'de Trajik Polis Aracı Kazası

İstanbul'un Şişli ilçesinde, geri manevra yapan bir polis aracı iki kadına çarptı. Kazada 43 yaşındaki Ergül Kaya hayatını kaybederken, 24 yaşındaki Ayşegül Tufan ağır yaralandı.

Kaza Anı ve Sonrası

Büyükdere Caddesi'nde bir alışveriş merkezinin önünde gerçekleşen kazada, polis aracının sürücüsü kontrolü kaybetti. Çarpmanın etkisiyle yere düşen kadınlar için kısa süre içinde sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ergül Kaya, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ayşegül Tufan ise Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, Kaya hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Tufan'ın tedavisi ise devam ediyor.

Cenaze ve Aile Üzerinde Etkileri

Ergül Kaya'nın cenazesi, hastaneden alınarak Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Burada gerçekleştirilen işlemlerin ardından cenaze, defnedilmek üzere yakınları tarafından Çankırı'ya götürüldü. Kaya'nın eşi Dursun Kaya, basın mensuplarına kaza anını anlatarak, eşinin sabah işe gitmek üzere evden ayrıldığını ve geri manevra yapan polis aracının çarpmasıyla bu trajik olayın yaşandığını ifade etti. Hastanede doktorların uzun süre kalp masajı yaptığını ancak eşinin hayatını kurtaramadıklarını belirtti.

Polis Memurunun Durumu

Kazada hayatını kaybeden Ergül Kaya'nın akrabası Recep Turan, olayın şokunu yaşarken, polis memurunun gerekli işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldüğü bildirildi.

Şişli'de, polis aracının geri manevra yaparken kaldırımda yürüyen 2 kadına çarpması sonucu 1'i...

Şişli'de, polis aracının geri manevra yaparken kaldırımda yürüyen 2 kadına çarpması sonucu 1'i öldü, diğeri yaralandı. Hayatını kaybeden Ergül Kaya'nın eşi Dursun Kaya, Adli Tıp Kurumu önünde basın mensuplarına açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.