Sultangazi'de Kuyumcu Cinayeti: 5 Zanlı Yakalandı

Sultangazi'de Kuyumcu Cinayeti: 5 Zanlı Yakalandı
Sultangazi'de kuyumcu M.M.'nin cinayetinde 5 zanlı gözaltına alındı, gasbedilen altınlar bulundu.

Sultangazi'de Kuyumcu Cinayeti

Sultangazi'de, 4 Eylül tarihinde meydana gelen olayda, kuyumcu M.M. (38), evinin önünde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından, M.M.'nin çantasındaki yaklaşık 1 kilogram altın gasp edildi.

Olayın Gelişimi

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği, olayın hemen ardından çalışmalar başlattı. M.M.'nin kardeşi H.M. ile ilgili bilgiler toplandı. H.M., ifadesinde kardeşiyle birlikte kuyumculuk yaptıklarını, dükkanı kapattıktan sonra M.M.'yi evine bırakırken altınları çantada yanlarına aldıklarını belirtti. Kısa süre sonra gelen bir telefon ile saldırıya uğradığını öğrendiği kardeşine geri döndüğünde, M.M.'nin yaralı halde yattığını ve çantanın eksik olduğunu fark etti.

Polis Operasyonu

Olay yeri incelemesinde iki adet mermi kovanı tespit edildi. Olayla ilgili yapılan araştırmalarda, kimlikleri belirlenen beş şüpheli, düzenlenen operasyonda yakalandı. Şüphelilerden V.A. ve F.A.'nın yakalandığı adreste, M.M.'ye ait olduğu düşünülen altınlar bulundu.

Sonuç

Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan beş zanlı, adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sultangazi'de, bir kuyumcunun evinin önünde silahla vurularak öldürülmesi ve çantasındaki yaklaşık...

Sultangazi'de, bir kuyumcunun evinin önünde silahla vurularak öldürülmesi ve çantasındaki yaklaşık 1 kilogram altınının gasbedilmesiyle ilgili 5 şüpheli gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.