Yalova'da İki Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı

Yalova'da İki Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı
Yalova'da akıllı saat ve motosiklet çalan iki kişinin tutuklandığı bildirildi.

Yalova'da Hırsızlık Operasyonu

Yalova'da gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda, akıllı saat ve motosiklet çaldıkları belirlenen iki kişi tutuklandı. Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olayla ilgili önemli adımlar attı.

İlk Olay ve Aksiyon

Dere Mahallesi'nde bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayında, kapı kilidinin kırılmasıyla birlikte 1900 lira değerindeki akıllı saat çalındı. Benzer bir durum Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir evin önünde, kilitli durumda bulunan bir motosiklet için de yaşandı.

Kamera İncelemeleri ve Zanlıların Tespiti

Yalova Emniyet Müdürlüğü, söz konusu olaylarla ilgili olarak çevredeki mahalleler, caddelerdeki güvenlik kameraları ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ile Plaka Tanıma Sistemi (PTS) üzerinden toplam 37 kamera ve 160 saat görüntü incelemesi gerçekleştirdi. Bu incelemeler neticesinde şüphelilerin kimlikleri A.D.A. ve Ç.G. olarak belirlendi.

Gözaltı ve Tutuklama Süreci

Polisin yaptığı operasyonda, gözaltına alınan iki hırsızlık zanlısı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanan zanlılar, hukuki süreçleri tamamlanana kadar cezaevinde kalacak.

Çalıntı Motosiklet Bulundu

Öte yandan, çalınan motosiklet bulundu ve Çınarcık ilçesinde sahibine teslim edildi. Bu olay, Yalova'daki güvenlik çalışmalarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Yalova'da akıllı saat ve motosiklet çaldıkları belirlenen 2 kişi tutuklandı.

Yalova'da akıllı saat ve motosiklet çaldıkları belirlenen 2 kişi tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.