Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, Gümüşhane'de Partililerle Buluştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, Gümüşhane'de Partililerle Buluştu
Mehmet Aşıla, Gümüşhane'de partililerle buluşarak partinin gelişimini paylaştı ve uluslararası olaylara dair açıklamalar yaptı.

Yeniden Refah Partisi'nin Gümüşhane Ziyareti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, partisinin Gümüşhane il başkanlığına ziyarette bulundu. Burada İl Başkanı Ziya Nas ve partililerle bir araya geldi.

Gelişmeler ve Teşkilatlanma Süreci

Aşıla, partisinin geçmişini hatırlatarak, "Milli görüş olarak geçmişimiz 55 yıl. Yeniden Refah Partisi olarak önümüzdeki aylarda 6'ncı yılımızı dolduruyoruz. Yeni bir parti olmamıza rağmen çok büyük bir gelişme gösterdik. En kısa zamanda Türkiye genelinde teşkilatlarımızı kurduk. 81 il, 922 ilçede teşkilatlarımızı oluşturdik," dedi.

Uluslararası Gelişmelere Dair Açıklamalar

Teşkilat çalışmalarının devam ettiği belirten Aşıla, Gümüşhane'nin kendileri için önemli bir il olduğunu vurguladı. Ayrıca, İsrail'in Filistin ve çevresindeki saldırılarını kınadı. Aşıla, "Şu anda İsrail pervasızca hareket ediyor. Şimdi Lübnan'ı bombalıyor. Neden Lübnan? Çünkü arzımevut sınırları içerisinde Lübnan, Suriye, Irak ve İran gibi birçok ülke bulunuyor. Bu durum, bizim topraklarımızın bir bölümü ile de alakalı. Bu gerçekleşsin diye uğraşıyorlar," ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, partisinin...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, partisinin Gümüşhane il başkanlığını ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.