Yola düşen piknik tüpü sonu oldu: 1 ölü, 3 yaralı

Yola düşen piknik tüpü sonu oldu: 1 ölü, 3 yaralı
Düzce'de seyir halindeyken Anadolu Otoyolu'nda bir araçtan otoyola düşen piknik tüpü facia yarattı. Düşen piknik tüpüne çarpan cip sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Kazada cipte bulunan 1 kişi yaşamını yitirdi. Diğer 3 kişi de yaralandı.

OTOYOLDA FACİA! ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Düzce'de seyir halindeyken Anadolu Otoyolu'nda facia gibi bir kaza meydana geldi. bu kazada bir araçtan otoyola piknik tüpü düştü ve facia yarattı. yola düşen  piknik tüpüne çarpan bir başka araç kaza yaptı. İşte detaylar...

Piknik tüpüne çarpan cip sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Kazada cipte bulunan 1 kişi yaşamını yitirdi. Diğer 3 kişi de yaralandı.

kaza

Kaza, edinilen bilgilere göre saat 19.30 sıralarında Anadolu Otoyolu'nun Üçköprü mevkisinde gerçekleşti. Ankara istikametine giden Cemal S. idaresindeki cip, bir araçtan yola düşen piknik tüpüne çarptıktan sonra kontrolden çıktı ve bariyerlere çarparak durabildi.

1 ÖLÜ, 3 YARALI

Kazada araçta yolcu olarak bulunan Sevinay S. Kaza nedeniyle hayatını kaybetti. Cipin sürücüsü Cemal S. ile Ayten S. ve Esra Duygu D. yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.