Sinem Kobal: "Annelik, Gücümü Keşfetmemi Sağladı"

Sinem Kobal: "Annelik, Gücümü Keşfetmemi Sağladı"
Sinem Kobal: "Annelik, Gücümü Keşfetmemi Sağladı"

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, 2016 yılında oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra, 2020'de ilk kızı Lalin’i, 2022’de ise ikinci kızı Leyla’yı dünyaya getirdi. Kızlarıyla ilgilenmek için uzun bir süre ekranlardan uzak kalan Kobal, Elle dergisinin Ekim sayısına kapak oldu ve anne olmanın getirdiği değişimlerden bahsetti.

Kobal, hamilelik sürecinde Kenan İmirzalıoğlu’nun kendisine büyük destek verdiğini belirtti. "Kenan, doğum da dahil her an yanımdaydı. Bu süreç, bizim bağımızı bambaşka bir yere taşıdı," dedi. Annelik deneyiminden de bahseden Kobal, "Annelik, anlatılmaz yaşanır. Kızlarımla birlikte ne kadar güçlü olduğumu keşfettim," ifadelerini kullandı.

Kobal, “Kaygılarım arttı, ama zamanla bu duyguyu yumuşatmayı öğrendim. Tüm bildiğim duygular genişledi,” diye ekledi. Eğlenceli bir anne olduğunu ifade eden Kobal, "En önemsediğim şey sağlık ve sevgi," dedi.

Kobal, 7 yıllık bir aranın ardından “Her Şeyin Başı Merkür” filmiyle setlere döndüğünü de belirtti. "Setlerde büyüdüm, çok özledim. Bu film benim için özel bir deneyim oldu," diyerek izleyicilerle buluşmayı sabırsızlıkla beklediğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.