Survivor Hasan Yalnızoğlu'na Son Veda: Üzüntü Dolu Anlar

Survivor Hasan Yalnızoğlu'na Son Veda: Üzüntü Dolu Anlar
Survivor Hasan Yalnızoğlu'na Son Veda: Üzüntü Dolu Anlar

Survivor yarışmasıyla tanınan oyuncu ve dansçı Hasan Yalnızoğlu, pankreas kanseriyle verdiği mücadelenin ardından 50 yaşında hayata gözlerini yumdu. 20 Ekim 1974’te İstanbul’da dünyaya gelen Yalnızoğlu, birçok sporda başarılar elde ettikten sonra dans ve oyunculuk kariyerine yöneldi. Anadolu Ateşi ve Sultans of the Dance gibi ünlü dans gruplarında baş dansçı olarak sahne aldı.

Hasan Yalnızoğlu’nun cenazesi, Üsküdar’daki Şakirin Camisi’nde kılınan ikindi namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi. Törene sanat dünyasından birçok isim katıldı; Kenan İmirzalıoğlu, duygusal anlar yaşadığı 7 yaşındaki kızıyla yan yana gelerek, Hasan’ın nevi şahsına münhasır bir insan olduğunu ifade etti. İmirzalıoğlu, “Yumuşacık bir kalbi vardı. Güzel hatıralar bıraktı” dedi.

Hasan Yalnızoğlu, 1997’de Best Model of Turkey yarışmasında ikinci olmuş, 2007’de dansçı Tatiana Ruichiana ile evlenmiştir. 2015 yılında Survivor All Star’da yarışan Yalnızoğlu, 5. olarak finale ulaşmıştı. Hayatı boyunca birçok insana ilham veren Yalnızoğlu, geride unutulmaz anılar bıraktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.