Galatasaray, İç Transferde Hız Kesmiyor!

Galatasaray, İç Transferde Hız Kesmiyor!
Galatasaray, İç Transferde Hız Kesmiyor!

Galatasaray yönetimi, milli aranın ardından başlayacak yeni sezon maratonuna güçlü bir başlangıç yapma hedefiyle iç transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılı ekip, teknik heyetin yoğun hazırlık yaptığı bu dönemde, Victor Nelsson, Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz ve Berkan Kutlu’nun sözleşmelerini uzatma kararı aldı.

Özellikle Barış Alper Yılmaz’a tavan ücret olarak 2 milyon Euro (74 milyon TL) belirlenirken, Yunus ve Berkan’ın maaşlarında da yüzde yüzün üzerinde bir iyileştirme yapılacak. Nelsson’un ise geleceği konusunda belirsizlik yaşanmaması adına sözleşmesi 1.5 yıl daha uzatılacak.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşanan dönemde Fernando Muslera, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan ile de benzer anlaşmalar yapılmıştı. Bu stratejinin, takımın motivasyonunu artırdığı ve oyuncuların performansını olumlu yönde etkilediği gözlemlenmişti. Galatasaray, Antalyaspor ile oynayacağı maçla lige dönüş yaparken, iç transferde sağlanan bu huzurun, başarı yolunda önemli bir adım olduğu düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.