Trump, Fast Food Restoranında Patates Kızarttı!

Trump, Fast Food Restoranında Patates Kızarttı!
Trump, Fast Food Restoranında Patates Kızarttı!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Pensilvanya eyaletindeki seçim etkinlikleri kapsamında bir fast food restoranına girdi. Gençlik yıllarında bu tür bir restoranda çalıştığını iddia eden Demokrat rakibi Kamala Harris’e karşı çıkan Trump, restoranın kapısında “Herkese merhaba, bugün bu restorandaki ilk günüm, bir iş arıyorum.” sözleriyle kendisini bekleyen kalabalığı selamladı.

Restoran çalışanlarıyla tokalaşarak sohbet eden Trump, ardından ceketini çıkararak önlük giydi ve patates kızartması makinesinin başına geçti. Burada, çalışanlardan bilgi alarak patatesleri kızartmaya başlayan Trump, arabaya servis yapan birkaç aileye menü sundu. Müşterilerle sohbet eden Trump, “Şu anda Kamala'dan 15 dakika daha fazla çalıştım.” diyerek espri yaptı.

Kendi hazırladığı patates kızartmalarını basın mensuplarına da ikram eden Trump, bu sırada gazetecilerle sohbet ederek dikkatleri üzerine çekti. Harris, başkan adayı olduktan sonra benzer bir açıklama yaparak fast food restoranında çalıştığını öne sürmüştü; ancak Trump bu söylemi yalanladı. Bu ilginç etkinlik, Trump’ın kampanya sürecinde dikkat çekici bir an olarak kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.