Konak Belediyesi hastalara ücretsiz servis hizmeti sağlıyor

Konak Belediyesi hastalara ücretsiz servis hizmeti sağlıyor
Konak Belediyesi tarafından sunulan ulaşım hizmeti sayesinde, başvuruda bulunan Konak sakinleri, sağlık merkezlerine rahatça ulaşabilecek. Hafta içi her gün hizmet veren bu servis, randevulu hastaları evlerinin önünden alıp, gerekli sağlık tesislerine güvenle ulaştırıyor ve böylece Konak halkının günlük yaşamını kolaylaştırıyor.

Konak Belediyesi'nin, engelli vatandaşların kullanımına sunduğu 'Engelsiz Servis' aracı, Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün bünyesinde hizmetlerine devam ediyor. Araç, tekerlekli sandalye kullananlar için özel olarak tasarlanmış asansör sistemine sahip ve Konak sakinlerinin sağlık merkezlerine ulaşımını kolaylaştırıyor. Hafta içi her gün aktif olan Engelsiz Servis, randevu sahibi bireyleri evlerinden alıp, gerekli sağlık kurumlarına taşıyor ve muayene sonrası onları tekrar evlerine bırakıyor. Engelsiz Servis hizmetinden faydalanmak isteyenler, (0232) 484 22 91 numarasından detaylı bilgi ve randevu talebinde bulunabilirler.

Engelsiz Servis

Kaan Erol, Konak'ta ikamet eden ve %98 oranında engelli olan bir vatandaş. Konak Belediyesi'nin Engelsiz Servis hizmeti, onun düzenli hastane ziyaretlerini kolaylaştırdı. Erol, bu hizmet sayesinde yaşamının önemli ölçüde iyileştiğini ve büyük bir yükten kurtulduğunu ifade etti. "Engelli olmak hayatı zorlaştırıyor," diyor Erol, "Ben yüzde 98 engelli bir vatandaşım. Böyle durumlarda insan anlıyor ki hayat çok zor. Benim tedavi olmam için düzenli olarak hastaneye gidip gelmem gerekiyor. Kara kara düşünüyorduk nasıl gideriz, geliriz, diye. Aklımıza da pek bir şey gelmiyordu. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’ya ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Şu an için büyük bir dertten kurtardılar beni. Nasıl teşekkür edeyim bilmiyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.