Apple, Yeni iPad Mini ile Yenilikçi Özellikler Sunuyor

Apple, Yeni iPad Mini ile Yenilikçi Özellikler Sunuyor
Apple, Yeni iPad Mini ile Yenilikçi Özellikler Sunuyor

Apple, teknolojiseverlerin merakla beklediği yeni iPad mini’yi tanıttı. Artık A17 Pro işlemcisi ile güçlenen cihaz, tasarım olarak önceki nesille benzerlik gösterse de yenilikçi özellikleriyle dikkat çekiyor. Yeni iPad mini, manyetik şarj bölgesine sahip; bu sayede kullanıcılar, Apple Pencil Pro’yu kolayca şarj edebilecek.

8.3 inç Liquid Retina ekranı, True Tone ve 500 nit parlaklık sunarak görsel deneyimi üst seviyeye taşıyor. iPadOS 18 ile birlikte gelen cihaz, 128 GB, 256 GB ve 512 GB depolama seçenekleriyle kullanıcıların ihtiyacına hitap ediyor. Touch ID, üç eksenli jiroskop, ivmeölçer ve barometre gibi özellikler de yeni iPad mini’de yer alıyor.

Apple Intelligence desteği ile dil ve görüntüleri anlamak ve günlük görevleri hızlandırmak gibi işlevler sunan cihaz, önünde ve arkasında toplam iki 12 MP kamera barındırıyor. 4K video kaydı yapabilen arka kamera, kullanıcıların anılarını yüksek kaliteli bir şekilde kaydetmesine olanak tanıyor.

Yeni iPad mini, Türkiye'de 23 bin 999 TL’den satışa sunulacak ve ön siparişler 23 Ekim’den itibaren teslim edilmeye başlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.